Αναλαμβάνουμε τις ενοικιάσεις με χημικές τουαλέτες σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα στις πόλεις Βόνιτσα, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Παναιτώλιο, Αμφιλοχία, Αστακό και Αιτωλικό έχουμε συνεργάτες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν είτε στην πώληση – εγκατάσταση με χημικές τουαλέτες είτε στην ενοικίαση – συντήρηση παντός τύπου φορητής τουαλέτας.

Οι φορητές τουαλέτες χρησιμοποιούνται σε κάθε περίσταση όταν οι απαιτήσεις αφορούν ένα μικρό χρονικό διάστημα και όπου δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σταθερής τουαλέτας. Έτσι οι πιο συχνές περιπτώσεις μίσθωσης χημικής τουαλέτας είναι: σε εργοτάξια, σε χώρους πάρκινγκ, σε οδικά δίκτυα, σε λαϊκές αγορές, σε κάμπινγκ, σε φυλάκια εταιρειών, σε στρατόπεδα ή στρατιωτικές μονάδες, σε κατασκηνώσεις, σε λιμάνια, σε αεροδρόμια, σε συναυλίες, σε φεστιβάλ, σε εμποροπανηγύρεις, σε βαφτίσεις, σε γάμους, σε εορταστικές εκδηλώσεις, σε παιδικά πάρτι, σε υπαίθριες συνελεύσεις, σε ορεινά καταφύγια κ.α.

Τέλος για κάθε ενοικίαση κινητής μονάδας αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση της χημικής τουαλέτας που περιλαμβάνει τον καθαρισμό της και την απολύμανση σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής.

Εάν επιθυμείτε αγορά χημικής τουαλέτας άμεσα στο Αγρίνιο, Μεσολόγγι και τις άλλες πόλεις του νομού έχουμε δίκτυο πωλήσεων για άμεση μεταφορά και παράδοση σε χαμηλές τιμές.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.