Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στις παραμεθόριες περιοχές του Νομού Έβρου, σε όλες τις μεγάλες πόλεις και δήμους (Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί, Σαμοθράκη κ.α.). Προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας χημικές τουαλέτες είτε προς ενοικίαση είτε προς αγορά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η μίσθωση και αγορά των φορητών τουαλετών μπορεί να συνοδευτεί, αναλόγως τις ανάγκες σας, από φορητούς νιπτήρες και φορητές ντουζιέρες. Σε πόλεις και κοινότητες με στρατόπεδα, στρατώνες, πεδία βολών και στρατιωτικών ασκήσεων όπως η Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, η Νέα Βύσσα, το Τυχερό, η Ορεστιάδα, το Σουφλί και η Σαμοθράκη, προτείνονται φορητές τουαλέτες μαζί με άλλα είδη υγιεινής. Η μεταφορά, η εγκατάσταση η συντήρησή τους (απολύμανση, καθαρισμός) αναλαμβάνονται εξολοκλήρου από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Οι χημικές τουαλέτες είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής, επομένως συνιστώνται για εργοτάξια και έργα υποδομής (οδοποιία, γέφυρες κ.α.), στρατόπεδα, οργανωμένες πλαζ και παραλίες. Ήδη συνεργαζόμαστε με λιμάνια, με φημισμένες πλαζ στην Αλεξανδρούπολη, στο Θρακικό πέλαγος (νότιες παραλίες) και με καταστήματα στην Σαμοθράκη. Ο άρτιος σχεδιασμός επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό των κινητών τουαλετών και την προσθήκη φορητής ντουζιέρας και φορητού νιπτήρα σε απομακρυσμένες περιοχές με προβληματικό ή ανύπαρκτο δίκτυο ύδρευσης.

Ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης συνεργαζόμαστε με φημισμένες καφετέριες, οργανωμένες παραλίες και αναψυκτήρια. Οι δήμοι του νομού Έβρου (Σουφλίου, Σαμοθράκης, Ορεστιάδας, Διδυμότειχου) επιλέγουν την εταιρία μας για την μίσθωση και την αγορά χημικών τουαλετών. Στα κατά τόπους λιμάνια όπου δέχονται πολλούς επισκέπτες και μετανάστες, οι χημικές τουαλέτες αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση για την διατήρηση της σωστής υγιεινής.

Οι ενοικιάσεις που παρέχουμε καλύπτουν κάθε πόλη, κωμόπολη ή κοινότητα του νομού. Έτσι, ο Έβρος είναι καλυμμένος σε κάθε σημείο ζήτησης (Ορεστιάδα, Λάβαρα, Τυχερό, Καμαριώτισσα, Σουφλί, Νέα Βύσσα, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Καστανιές κ.α.). Η κάθε μονάδα χημικής τουαλέτας παραδίδεται με οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης μέχρι την ολοκλήρωση της μίσθωσης. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της Εγνατίας Οδού, αυξήθηκε και η τουριστική κίνηση κυρίως στα φυσικά αξιοθέατα του Έβρου, κυρίως στα προστατευόμενα δάση του Φυλακτού και της Δαδιάς. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναπτύσσονται υπαίθριες εκδηλώσεις, πολύ περισσότερο στο νησί της Σαμοθράκης που φιλοξενεί ετήσια φεστιβάλ που απευθύνονται στους νέους.

Ο ποταμός Έβρος αποτελεί πέρασμα για μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι περνάν τα σύνορα και προέρχονται από την Τουρκία και την Ανατολή, κάνοντας επιβεβλημένη την ενοικίαση και αγορά χημικών τουαλετών. Οι τουαλέτες αυτές είναι δυνατόν να συνοδεύονται από φορητούς νιπτήρες και φορητές ντουζιέρες και άλλα είδη υγιεινής για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων αυτών.

Καθημερινά περνούν τα σύνορα αλλοδαποί και μετανάστες διαφορετικών εθνικοτήτων, μη έχοντας κάποιο κατάλυμα που να εξυπηρετεί τις βασικές τους ανάγκες. Η είσοδος γίνεται σπανίως μέσω τελωνείων στα σύνορα με Βουλγαρία (Κυπρίνου, Δικαίων, Ορμένιου) ή Τουρκία (Καστανιών, Κήπων, Πυθίου) και πολύ συχνότερα μέσα από δάση ή ποτάμια για την αποφυγή ελέγχου. Γίνεται κατανοητό πως μικρές και μεγάλες πόλεις όπως η Αλεξανδρούπολη πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτήν την κατάσταση. Η ενοικίαση η αγορά χημικών τουαλετών με φορητούς νιπτήρες και φορητές ντουζιέρες αποτελεί άμεση λύση για την εξυπηρέτηση των μεταναστών, ενώ η μεταφορά τους (μέσω της Εγνατίας οδού) γίνεται άμεσα.

Αμέσως μετά την μίσθωση της φορητής τουαλέτας το έμπειρο συνεργείο μας έρχεται όπου και αν βρίσκεστε, όχι μόνο στην Αλεξανδρούπολη, την Σαμοθράκη, το Σουφλί, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο αλλά σε όλο τον νομό Έβρου, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς, εγκατάστασης, συντήρησης, καθαρισμού και απολύμανσης.

Χρόνια τώρα συνεργαζόμαστε με τις κατά τόπους δημοτικές αρχές και τις λιμενικές αρχές του νομού Έβρου. Τα λιμάνια και οι χώροι κάμπινγκ (camping) στην Αλεξανδρούπολη, την Σαμοθράκη και οι περιοχές κατά μήκος του ποταμού Έβρου φιλοξενούν αρκετούς επισκέπτες και ως εκ τούτου η ενοικίαση φορητών τουαλετών αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Απευθυνόμαστε στο αγοραστικό κοινό προσφέροντας όλα τα «φορητά» είδη υγιεινής προς ενοικίαση ή αγορά (φορητές τουαλέτες, φορητούς νιπτήρες, φορητές ντουζιέρες, w.c., κ.α.). Η μίσθωση των χημικών τουαλετών στην Αλεξανδρούπολη και τις υπόλοιπες πόλεις και χωριά του νομού Έβρου αφορά συνήθως παιδικές χαρές, παιδότοπους, στρατώνες, στρατιωτικές μονάδες, φυλάκια, στρατόπεδα, λαϊκές αγορές, υπαίθρια παζάρια, εμποροπανηγύρεις, φεστιβάλ, συναυλίες, εκδηλώσεις, γλέντια γάμου, βαφτίσια, υπαίθριες δεξιώσεις, γήπεδα, στάδια, αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις κ.α.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.