Ο Νομός Κορινθίας είναι ένας από τους έξι νομούς της Πελοποννήσου και χαρακτηρίζεται τόσο από τις θαλάσσιες υποδομές τουρισμού στο Λουτράκι, Κιάτο, Κόρινθο, Ξυλόκαστρο, Ακράτα, αλλά και ορεινού – χειμερινού τουρισμού στη Ζήρια και στα Τρίκαλα Κορινθίας. Η εταιρεία μας καλύπτει την ενοικίαση, εγκατάσταση και συντήρηση με φορητές τουαλέτες, νιπτήρες, ντουζιέρες για κάθε εκδήλωση, φυλάκιο ή εργοτάξιο που απαιτεί τη χρήση χημικής τουαλέτας.

Η Κόρινθος αλλά και όλος ο νομός είναι εύκολος προορισμός λόγω της άμεσης γειτνίασης με την Αττική και λόγω του τουριστικού προϊόντος της περιοχής έχει μεγάλες ανάγκες στην παροχή υπηρεσίας με ενοικιάσεις χημικών τουαλετών.

Λόγω των αυξημένων αναγκών στον τομέα της μίσθωσης χημικής τουαλέτας, το κόστος, λόγος της πυκνότητας εξυπηρέτησης και οι προσφερόμενες τιμές μπορεί να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, ήτοι χαμηλές.

Πέραν των αναγκών σε μίσθωση και καθαρισμό χημικών τουαλετών η περιοχή, λόγω της πυκνότητας εξοχικών κατοικιών χρειάζεται και καμπίνες χημικών τουαλετών μετασκευασμένες σε σταθερές τουαλέτες που συνδέονται σε δίκτυα αποχέτευσης και καθαρού νερού. Οι τουαλέτες αυτές συνήθως προσφέρονται προς πώληση και όχι προς ενοικίαση διότι στον χρήστη συμφέρει η αγορά τους, καθότι μπορούν να εγκατασταθούν μόνιμα.

Πέραν των παραπάνω χρήσεων χημικών τουαλετών στο Νομό Κορινθίας κατασκευάζονται τεχνικά, δημόσια έργα, όπως για παράδειγμα η Ολυμπία Οδός. Στα εργοτάξια αυτά τοποθετούνται χημικές τουαλέτες που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και ενοικιάζονται σε χαμηλές τιμές.

Καλύπτουμε κάθε πόλη και περιοχή του Νομού Κορινθίας: Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο, Νεμέα, Ξυλόκαστρο, Άγιοι Θεόδωροι, Ζευγολατιό, Βραχάτι, Βέλο, Λέχαιο, Αρχαία Κόρινθος, Άσσος, Αθίκια, Χιλιομόδι, Σοφικό, Περιγιάλι, Άγιος Βασίλειος, Κάτω Διμηνιό, Μούλκι, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Ισθμία, Περαχώρα, Κυρά Βρύση, Αρχαίο Λιμάνι, Πάσιο, Σικυών, Κοκκώνι, Βοχαϊκό, Στιμάγκας, Καμάρι, Μελίσσι, Ξυλοκέριζα, Δερβένι, Κάτω Εξαμίλια κ.α με φορητές τουαλέτες για χρήση σε συναυλίες, γάμους και άλλες εκδηλώσεις, ΑΜΕΑ, δήμους, λαϊκές αγορές, εταιρείες, εργοστάσια, στρατόπεδα, παραλίες και κατασκηνώσεις.

Επίσης στο Νομό διοργανώνονται αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες επιβάλλεται να υπάρχει πρόβλεψη για την κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής του κοινού, για λόγους διασφάλισης υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος με κινητές, φορητές, χημικές τουαλέτες.

Τέλος στην περιοχή διοργανώνονται αρκετά παζάρια και εμποροπανηγύρεις όπου για λόγους αναβάθμισης επιβάλλεται η τοποθέτηση και χρήση χημικής τουαλέτας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.