Χημικές τουαλέτες τρέιλερ

Οι χημικές τουαλέτες προσφέρονται σε μια τεράστια γκάμα για να διαλέξετε τον τύπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εκτός από τις συμβατικές φορητές τουαλέτες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, σας προσφέρουμε μια εντελώς καινούρια πρόταση. Οι πολυτελείς χημικές τουαλέτες σε τρέιλερ αποτελούν ιδανική επιλογή για κοσμικές εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσια, υπαίθρια γκαλά, βραβεύσεις, παρουσιάσεις βιβλίων που λαμβάνουν χώρα σε κτήματα, βίλλες, κήπους και άλλους αισθητικά άρτιους εξωτερικούς χώρους.

Κάθε τρέιλερ μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό χημικών τουαλετών ενώ η μεταφορά τους γίνεται εύκολα και γρήγορα αφού ακόμα και ένα Ι.Χ. όχημα μπορεί να τις ρυμουλκήσει. Λόγω της κατασκευής τους και του μεγάλου χώρου τους έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν εγκαταστάσεις για το πλύσιμο των χεριών εντός της καμπίνας. Σε μεγάλα συνέδρια που φιλοξενούνται σε εξωτερικούς χώρους υπάρχει η πρόβλεψη για εγκατάσταση ντουζιέρας εντός του τρέιλερ ενώ η φορητή ντουζιέρα προτιμάται σε λιγότερο «επίσημες» περιστάσεις.

Το Xhmikes Toualetes Gr παρέχει την ενοικίαση των κινητών τουαλετών τρέιλερ σε κάθε περιοχή της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας. Τα Wc Trailer θεωρούνται μία από τις καλύτερες λύσεις για όσους θέλουν να διαφημιστούν καθώς είναι από τους ελάχιστους χώρους που σχεδόν όλοι θα επισκεφτούν σε μία εκδήλωση. Σε αρκετούς επικρατεί ο όρος διαφημιστικές τουαλέτες τρέιλερ ενώ σε άλλους κινητές διαφημιστικές τουαλέτες.

Οι χημικές τουαλέτες στο τρέιλερ είναι πιο σταθερές από τις κλασικές εξωτερικού χώρου. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση της καμπίνας αλλά και στην άνεση εντός αυτής γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για γάμους και εκδηλώσεις. Αποφεύγετε επίσης την εικόνα του «στιβάγματος» που παρουσιάζουν πολλές χημικές τουαλέτες τοποθετημένες στην σειρά.

Σε πάρτι και κοσμικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε πολυτελείς βίλες, η χρήση των φορητών τουαλετών σε τρέιλερ μπορεί να σας βγάλει από τη δυσάρεστη θέση να ανησυχείτε για προσωπικά σας αντικείμενα, την ασφάλεια ή ακόμα για την υγιεινή του σπιτιού σας αφού οι παραβρισκόμενοι δεν χρειάζεται να μπαίνουν εντός της οικίας σας αφού οι τουαλέτες με τα w.c. αλλά και ο νιπτήρας θα βρίσκονται έξω.

Είτε απευθυνθείτε σε εμάς για μίσθωση ή αγορά τουαλετών οι τιμές που σας προσφέρουμε είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Ειδικά σε παιδικά πάρτι οι χημικές τουαλέτες σε τρέιλερ βρίσκονται στη κορυφή των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού αφού έτσι εκμηδενίζονται τυχόν ζημιές εντός της οικίας.

Κτήματα που φιλοξενούν κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους και βαφτίσια και τα οποία δεν διαθέτουν σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης επιλέγουν τις τουαλέτες σε τρέιλερ. Ακόμα και αν υπάρχουν εγκατεστημένες συμβατικές τουαλέτες, οι εν λόγω φορητές τουαλέτες μπορούν κάλλιστα να τοποθετηθούν δίπλα για την εξυπηρέτηση ακόμα περισσότερου κόσμου.

Εκτός από τον άρτιο σχεδιασμό τους, οι χημικές τουαλέτες σε τρέιλερ χάρη στην κατασκευαστική τους τελειότητα εκμηδενίζουν την παρουσία δυσάρεστων οσμών, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και είναι ιδιαίτερα εύχρηστες.

Το συνεργείο μας κατόπιν συνεννοήσεως αναλαμβάνει εκτός από την ενοικίαση την εξολοκλήρου συντήρηση της τουαλέτας treiler (απολύμανση δεξαμενής αποθήκευσης λυμάτων, την απολύμανσή της και την καθαριότητα του w.c.) σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ενοικίαση τουαλετών

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζουμε τις περιοχές που καλύπτουμε στην Ελλάδα με φορητές χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση και υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αυτών.

Περιοχες

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.