Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στο νομό Χίου και σε όλο το βόρειο Αιγαίο προσφέροντας χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση και αγορά. Οι κινητές τουαλέτες σε συνδυασμό με τους φορητούς νιπτήρες και τις φορητές ντουζιέρες αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα στρατόπεδα, τους στρατώνες, τα φυλάκια και όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χίου αλλά και στα υπόλοιπα νησιά του νομού (Ψαρά, Οινούσσες).

Στα Ψαρά, την Χίο, τις Οινούσσες και σε όλες τις κοινότητες και χωριά του νομού Χίου αναλαμβάνουμε την μεταφορά των φορητών τουαλετών καθώς και την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους. Οι χημικές τουαλέτες προς μίσθωση και αγορά, όπως και όλα τα είδη υγιεινής (φορητοί νιπτήρες, φορητές ντουζιέρες) προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές.

Συνεργαζόμαστε με τους κατά τόπους δήμους για την μεταφορά και εγκατάσταση των φορητών τουαλετών σε λιμάνια και άλλους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους. Σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες όπου οι ανάγκες είναι μεγάλες, προσφέρουμε τουαλέτες με άριστη κατασκευαστική ποιότητα που αντέχουν σε οποιεσδήποτε κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες όπως αυτές της Χίου.

Σε camping και χώρους κατασκήνωσης στην Χίο είναι επιβεβλημένη η ενοικίαση ή αγορά χημικών τουαλετών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του μεγάλου όγκου των επισκεπτών και των τουριστών. Η διατήρηση της δημόσιας υγιεινής πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε μέρη με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού.

Οι χημικές τουαλέτες είναι κατάλληλες σε μέρη όπου υπάρχει προβληματικό δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης σε ορισμένες περιοχές της Χίου. Οι μεγάλες δεξαμενές αποθήκευσης νερού και λυμάτων επιτρέπουν την μη τακτική συντήρηση των φορητών τουαλετών.

Οι χημικές τουαλέτες  προς ενοικίαση και αγορά στο νομό Χίου (Οινούσσες, Χίος, Ψαρά), είναι κατάλληλες για υπαίθρια πανηγύρια, γλέντια, εμποροπανηγύρεις, κάμπινγκ, βαφτίσια, γάμους, εκδηλώσεις, εγκαίνια, παιδικές χαρές, λαϊκές αγορές, στρατόπεδα, εργοτάξια, λιμάνια, παραλίες κ.α.

Η μεταφορά των φορητών τουαλετών πραγματοποιείται είτε αεροπορικώς μέσω του αεροδρομίου της Χίου «Όμηρος», είτε ακτοπλοϊκώς μέσω των λιμανιών των Οινουσσών, των Ψαρών και της Χίου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.