Τροφοδοτούμε άμεσα τις εκδηλώσεις σας, εργοτάξια, κάμπινγκ, αγορές, στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια με ενοικιαζόμενες χημικές τουαλέτες και φορητές ντουζιέρες, νιπτήρες, ουρητήρες (wc) τις περιοχές: Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Νεοχώρι, Μεγάλα Καλύβια, Φαρκαδόνα, Πύλη Τρικάλων, Μεγαλοχώρι, Γριζάνο, Ζάρκος, Βασιλική, Ρίζωμα, Καστράκι, Φύκη κ.α.

Ο νομός Τρικάλων αποτελεί έναν συνδυασμό αστικού περιβάλλοντος, με κύριο εκπρόσωπο το Δήμο Τρικκαίων αλλά και το Δήμο Καλαμπάκας και αγροτικού περιβάλλοντος. Αποτελεί δε μέρος του κάμπου της Θεσσαλίας που διευκολύνει τις μεταφορές και μετακινήσεις και του ορεινού όγκου της Πίνδου και των Χασίων.

Παρουσιάζει επίσης έντονο τουριστικό ενδιαφέρον κυρίως λόγω των Μετεώρων, αλλά και ορεινού τουρισμού στα θέρετρα του ορεινού όγκου Κόζιακα, όπως η Ελάτη, το Περτούλι, το Νεραϊδοχώρι κλπ, όπου επίσης λειτουργούν και κάποια Κάμπινγκ.

Οι χημικές τουαλέτες (portable toilets) μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο τους ΟΤΑ όσο και ιδιώτες διοργανωτές εκδηλώσεων κυρίως σε γάμους και βαπτίσεις και πανήγυρεις όπου συνηθίζεται ο εορτασμός σε υπαίθριους και ανοικτούς χώρους χωρίς υποδομές υγιεινής.

Οι ΟΤΑ, όπως ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Καλαμπάκας, Δήμος Φαρκαδόνας, Δήμος Πύλης διοργανώνουν ετήσιες εμποροπανήγυρεις αλλά διατηρούν όμως και εβδομαδιαίες λαϊκές αγορές, όπου απαιτείται χρησιμοποίηση φορητών τουαλετών. Επίσης στους μεγαλύτερους Δήμους φορητές τουαλέτες δύναται για παράδειγμα να τοποθετηθούν σε παιδικές χαρές, πλατείες, πάρκα, κοιμητήρια, τερματικές στάσεις λεωφορείων κ.λ.π.

Χημικές τουαλέτες επίσης δύναται να χρησιμοποιούνται κατά τις περιόδους συγκομιδής στις καλλιέργειες του κάμπου, όπου δραστηριοποιούνται μεγάλα συνεργεία αποτελούμενα από μηχανήματα και εργατοτεχνικό προσωπικό τα οποία οργανώνουν πρόχειρες υποδομές διαβίωσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.