Η Αρκαδία στο Κέντρο της Πελοποννήσου αποτελεί έναν Νομό με αυξημένες ανάγκες στη μίσθωση χημικών τουαλετών.

Η εταιρία μας καλύπτει την πώληση αλλά και την ενοικίαση στις χημικές τουαλέτες σε: Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Λεωνίδιο, Άστρος, Παράλιο Άστρος, Άγιος Ανδρέας, Παραλία Τυρού, Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Πέτρος, Βυτίνα, Χειμερινή Μελιγού και άλλες κοινότητες ή περιοχές του νομού Αρκαδίας.

Ως ιδανικός προορισμός για ορεινό τουρισμό και αθλητισμό, στην Αρκαδία διοργανώνονται πολλές αθλητικές δραστηριότητες σε ελεύθερους υπαίθριους χώρους όπως Κανόε Καγιάκ, Ράφτινγκ κλπ. Οι δραστηριότητες αυτές στον Πάρνωνα, το Λάδωνα, τη Δημητσάνα, τη Στεμνίτσα, τη Βυτίνα, το Μαίναλο κλπ εξυπηρετούνται με φορητές τουαλέτες.

Επίσης χημικές τουαλέτες, ατομικές και για ΑΜΕΑ, χρησιμοποιούνται κατά μήκος του οδικού άξονα Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας της ΜΩΡΕΑΣ Α.Ε. στα πάρκινγκ του αυτοκινητοδρόμου. Οι τουαλέτες αυτές συντηρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και εξυπηρετούν τους διερχόμενους αυτοκινητιστές.

Πέραν των παραπάνω χρήσεων κινητών τουαλετών στο Νομό Αρκαδίας χρησιμοποιούνται χημικές τουαλέτες και στην κατασκευή δημόσιων, τεχνικών έργων, όπως για παράδειγμα οι επεκτάσεις των οδικών αξόνων Τρίπολης – Σπάρτης και Τρίπολης Καλαμάτας.

Στο Νομό διοργανώνονται αρκετές εμποροπανηγύρεις και παζάρια με κορυφαίο το παζάρι της Τεγέας τον Δεκαπενταύγουστο, όπου επίσης για την κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής του κοινού και των εμπόρων, τοποθετούνται χημικές τουαλέτες. Η πρωτεύουσα του Νομού, ο Δήμος Τρίπολης, χρησιμοποιεί χημικές τουαλέτες στις λαϊκές αγορές και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Προς τούτο προβαίνει σε πρόχειρους ετήσιους διαγωνισμούς ή απευθείας αναθέσεις.

Ο Νομός Αρκαδίας έχει επίσης και παραθαλάσσιες περιοχές στο Αστρος Κυνουρίας και στο Λεωνίδιο, όπου χημικές τουαλέτες μπορούν να εγκατασταθούν και να εξυπηρετήσουν εποχικές ανάγκες σε παραλίες, καντίνες, beach bar, κάμπινγκ κλπ. καθώς επίσης και φορητές ντουζιέρες ή φορητοί νιπτήρες για χρήση στις οργανωμένες πλαζ του νομού.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.