Προφίλ

Η εταιρεία μας έχει σαν αντικείμενο πώλησης και ενοικίασης, χημικές τουαλέτες τελευταίας τεχνολογίας, άριστα σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες για δημόσια καθαριότητα, αλλά και σχεδιασμένες με τρόπο που τις καθιστά λειτουργικές και απόλυτα εύχρηστες. Επιπλέον η εταιρεία μας καλύπτει ένα ακόμη κενό στην αγορά και ενοικίαση χημικής τουαλέτας, με τη σχεδίαση ειδικών μοντέλων για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, τα άριστα προϊόντα μας αποτέλεσμα αυτής της τεχνογνωσίας, οι χαμηλές τιμές μας, η άμεση ανταπόκρισή μας στις ανάγκες σας, με την παροχή υπηρεσιών που σας καλύπτουν αποτελεσματικά, όλα αυτά μας έχουν καταξιώσει στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού και μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Μέρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η μεταφορά και τοποθέτηση των χημικών τουαλετών στους χώρους που ενδιαφέρεστε να τις τοποθετήσετε, χωρίς εσείς να επιβαρυνθείτε με κανένα απολύτως κόστος. Τα χημικά υγρά, με τη βοήθεια των οποίων λειτουργεί μια χημική τουαλέτα, τοποθετούνται από μας με την παράδοση των τουαλετών.

Οι χημικές τουαλέτες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε στρατιωτικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, σε εργοτάξια, σε πάρκα, κατασκηνώσεις και καταυλισμούς, σε λαϊκές αγορές, παραλίες και πανηγύρεις, σε δρώμενα που πραγματοποιούνται στην ύπαιθρο και σε εξωτερικούς γενικά χώρους, όπως συναυλίες, καθώς βέβαια και σε περιπτώσεις που απαιτείται άμεση κινητοποίηση και βοήθεια συνανθρώπων μας, όπως πυρκαγιές, σεισμοί κ.ά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.