Προϊόντα φορητών τουαλετών

Αρκετά από τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην χρειάζονται παροχή από σύστημα αποχετευτικό και ύδρευσης, είναι εργονομικά σχεδιασμένα για άψογη λειτουργικότητα και εύκολη μεταφορά και τα υλικά κατασκευής τους διασφαλίζουν πολύ μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Στην άλλη περίπτωση διαθέτουμε ξεχωριστά προϊόντα που συνδέονται άμεσα στην αποχέτευση και διαθέτουν τον εδικό εξοπλισμό για την άμεση υποστήριξη από το τρέχον αποχετευτικό δίκτυο. Ανάλογα την περίσταση χρησιμοποιούμε και διαφορετικό τύπο χημικής τουαλέτας που διαφέρει τόσο στο μέγεθος όσο και στην αισθητική του παρουσία. Οι φορητές τουαλέτες συνοδεύονται από τα χημικά υγρά αποσύνθεσης, ιδανικά προϊόντα που τηρούν τις προδιαγραφές διεθνών προτύπων υγιεινής και ασφάλειας.

Υπάρχουν ειδικά μοντέλα σχεδιασμένα για χρήση από άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι φορητές τουαλέτες ΑΜΕΑ όπως λέγονται, μπορούν να εξυπηρετήσουν επάξια τις ανάγκες των φίλων ΑΜΕΑ.

Ο διακριτικός σχεδιασμός τους, η καλαισθησία τους και τα χρώματά τους, συμβάλλουν στην αρμονική ένταξή τους στο περιβάλλον στο οποίο θα τοποθετηθούν οι φορητές τουαλέτες που διαθέτουμε.

Οι χημικές τουαλέτες μας ενοικιάζονται με την ημέρα ή με τον μήνα. Όταν πρόκειται για μακρόχρονη χρήση είναι προτιμότερο να αγοράζονται καθώς είναι πιο συμφέρουσα λύση για τον ενδιαφερόμενο.

Ενοικίαση τουαλετών

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζουμε τις περιοχές που καλύπτουμε στην Ελλάδα με φορητές χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση και υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αυτών.

Περιοχες

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.