Ο Νομός Φθιώτιδας με πρωτεύουσα τη Λαμία αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Στερεά Ελλάδα. Είναι ένας Νομός που συνδυάζει αστικό περιβάλλον, καθώς επίσης χαρακτηρίζεται από ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές.

Ο Δήμος Λαμιέων, ο Δήμος Στυλίδας και ο Δήμος Αγίου Κωνσταντίνου αποτελούν τους μεγαλύτερους Δήμους του Νομού και έχουν ανάγκες μίσθωσης και παροχής υπηρεσίας με χημικές τουαλέτες, τόσο σε λαϊκές αγορές, κοιμητήρια, πλατείες, πιάτσες ταξί, παιδικές χαρές κ.α.

Οι παραλιακοί Δήμοι έχουν ανάγκες μίσθωσης φορητών τουαλετών, φορητών ντουζιέρων και φορητών αποδυτηρίων για την αναβάθμιση του τουριστικού τους προϊόντος, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, λόγω των αυξημένων αναγκών στον τομέα της ενοικίασης χημικών τουαλετών, τα κόστη, λόγω της πυκνότητας των τοποθετημένων τουαλετών είναι χαμηλά και ως εκ τούτου δύναται να προσφέρονται και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Πέραν των παραπάνω χρήσεων κινητών τουαλετών στο Νομό Φθιώτιδας κατασκευάζονται τεχνικά, δημόσια έργα, όπως για παράδειγμα νέα τμήματα της Εθνικής Οδού Αθήνας Θεσσαλονίκης ή τμήματα της Ε65. Ιδιαίτερα η Ε65 που θα παρακάμπτει το Δομοκό, έχει ανάγκες εξυπηρέτησης με χημικές τουαλέτες, ιδίως στα εργοτάξια όπου κατασκευάζονται σύραγγες.

Επίσης στα τεχνικά έργα που κατασκευάζονται στο Νομό συγκαταλέγεται και η Σύραγγα του ΟΣΕ στον Καλλίδρομο. Στο Νομό, τέλος, διοργανώνονται και αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις, παζάρια και εμποροπανηγύρεις όπου συνηθίζεται να υπάρχει κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής του κοινού, για λόγους διασφάλισης υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος με κινητές, φορητές, χημικές τουαλέτες.

Οι ενοικιάσεις στις χημικές τουαλέτες καλύπτουν κάθε πόλη ή κωμόπολη του νομού Φθιώτιδας: Λαμία, Αταλάντη, Στυλίδα, Μαλεσίνα, Ροδίτσα, Αμφίκλεια, Καμένα Βούρλα, Σπερχειάδα, Λιβανάτες, Σταυρός, Άγιος Κωνσταντίνος, Ελάτεια, Μακρακώμη, Μώλος, Μαρτίνο, Κάτω Τιθορέα, Ανθήλη, Δομοκός και Πελασγία. Παρέχουμε ταυτόχρονα καθαρισμό και απολύμανση κατόπιν συμφωνίας.

Εξυπηρετούμε ακόμη και για μικρότερες κοινότητες του νομού όπως: Ομβριακή, Νέο Μοναστήρι, Καινούργιο, Λειανοκλάδι, Μεγάλη Βρύση, Αγία Παρασκευή, Λάρυμνα Φθιώτιδας, Αρκίτσα και Μοσχοχώρι στις καλύτερες πάντα τιμές για ενοικίαση ή αγορά φορητής τουαλέτας, νιπτήρα ή ντουζιέρας.

Ο Τυμφρηστός, τα Βαρδούσια όρη, τα λουτρά της Υπάτης και Πλατυστόμου, οι Θερμοπύλες, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, ο Σπερχειός και ο Γοργοπόταμος που αποτελούν και τα φυσικά στολίδια στη Φδιώτιδα εξυπηρετούνται με άμεση πρόσβαση από τα συνεργεία μας στην παροχή υπηρεσιών ατομικής υγιεινής με εγκατάσταση φορητές χημικές τουαλέτες όπου απαιτούνται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.