Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο σύνολο των νησιών του νοτίου Αιγαίου και στο νομό Δωδεκανήσου (στη Ρόδο, στην Αστυπάλαια, στην Κάλυμνο, στην Κάρπαθο, στην Κω, στην Πάτμο, στη Σύμη κ.α.), προσφέροντας χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση ή αγορά σε στρατόπεδα, στρατιωτικές μονάδες, φυλάκια, λιμάνια, πανηγύρια, κατασκηνώσεις, οργανωμένες πλαζ και παραλίες σε πολύ χαμηλές τιμές. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την μεταφορά, την εγκατάσταση, και την συντήρηση  των φορητών τουαλετών και όλων των ειδών υγιεινής (φορητές ντουζιέρες, φορητοί νιπτήρες).

Τα νησιά του νομού Δωδεκανήσου αποτελούν δημοφιλή τουριστικό προορισμό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες οι τουρίστες συρρέουν κατά χιλιάδες σε νησιά των Δωδεκανήσων όπως η Πάτμος, η Κάλυμνος, η Αστυπάλαια, η Κως, η Σύμη, η Κάρπαθος, η Ρόδος κ.α. κάνοντας αναγκαία την αγορά ή την μίσθωση φορητών τουαλετών για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Οι χημικές τουαλέτες μπορούν να συνοδευτούν με φορητούς νιπτήρες και φορητές ντουζιέρες. Σε νησιά του νομού Δωδεκανήσου όπως η Κως, η Κάλυμνος, η Ρόδος, η Πάτμος όπου παρατηρείται πρόβλημα με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, οι χημικές τουαλέτες αποτελούν την καλύτερη λύση. Η συντήρηση τους (καθαρισμός, απολύμανση) δύναται να γίνει ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα καθώς οι δεξαμενές αποθήκευσης νερού και λυμάτων διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα.

Συνεργαζόμαστε με δήμους και λιμάνια των Δωδεκανήσων ώστε να προσφέρουμε λύσεις σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού. Σε νησιά όπως η Ρόδος συνεργαζόμαστε και με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, camping και οργανωμένες πλαζ και παραλίες. Η κατασκευαστική ποιότητα των κινητών τουαλετών, των φορητών νιπτήρων και των φορητών ντουζιέρων τις καθιστά ιδανικές για τις ιδιαίτερες καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες του νοτίου Αιγαίου και των νησιών του (Πάτμος, Κάλυμνος, Ρόδος, Κως, Σύμη, Αστυπάλαια, Κάρπαθος). Οι χημικές τουαλέτες προς αγορά και ενοικίαση παραμένουν αντέχουν σε πολυετή χρήση, χωρίς να επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία, το χαλάζι, την βροχή, την υγρασία και το χιόνι.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας στην Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο και σε όλο τον νομό Δωδεκανήσου είναι πάντα κοντά σας για ότι χρειαστείτε σχετικά με την μεταφορά, την εγκατάσταση, την συντήρηση (απολύμανση, καθαρισμός, service) των φορητών τουαλετών.

Οι χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση ή αγορά είναι κατάλληλες για υπαίθριες αγορές, παιδικές χαρές, πανηγύρια, εμποροπανηγύρεις, εκδηλώσεις, δεξιώσεις, εγκαίνια, παραλίες, πάρτι, γλέντια, λαϊκές αγορές, γάμους, βαφτίσια, λιμάνια, στρατόπεδα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, φυλάκια, στρατώνες, αεροδρόμια, εργοτάξια, πλαζ κ.α.

Η μεταφορά των χημικών τουαλετών μπορεί να γίνει ακτοπλοϊκώς μέσω των λιμανιών του νομού Δωδεκανήσων. Εξυπηρετούμε τα λιμάνια της Ρόδου, της Σύμης, της Πάτμου, της Κω, της Αστυπάλαιας, της Καρπάθου και το σύνολο του νομού. Η μεταφορά δύναται να γίνει και αεροπορικώς μέσω των κατά τόπους αεροδρομίων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.