Ο νομός Μαγνησίας στη Θεσσαλία αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αστικού περιβάλλοντος, με κύριο εκπρόσωπο την πόλη του Βόλου αλλά και την Νέα Ιωνία, Αγχίαλο, Αλμυρό και περιβάλλον τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως το Πήλιο και οι Σποράδες. Επίσης διαθέτει βιομηχανικές υποδομές καθώς επίσης το λιμένα του Βόλου.

Η χρήση λοιπόν χημικών τουαλετών στο Βόλο είναι επιβεβλημένη. Ηδη ο Δήμος Βόλου χρησιμοποιεί χημικές τουαλέτες για την κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής στις λαϊκές αγορές καθώς επίσης χρησιμοποιεί μεταφερόµενες χηµικές τουαλέτες προς εξυπηρέτηση των λουοµένων στις ακτές του ∆ήµου Βόλου, οι οποίες έχουν προταθεί να βραβευθούν µε Γαλάζια Σηµαία και οι οποίες καθαρίζονται καθημερινά κατά τη θερινή περίοδο.

Η εταιρεία μας πρωταγωνιστεί στην ενοικίαση χημικών τουαλετών στις πόλεις και κωμοπόλεις: Βόλος, Νέα Ιωνία, Αλμυρός, Αγριά, Νέα Αγχίαλος, Σκιάθος, Σκόπελος, Βελεστίνο, Ευξεινούπολη, Διμήνι, Ζαγορά, Στεφανοβίκειο, Πατητήρι Αλοννήσου, Κάτω Λεχώνια, Ριζόμυλος, Σούρπη, Αργαλαστή, Πτελεός, Άνω Λεχώνια, Τρίκερι, Κανάλια, Ανακασιά με πολύ χαμηλές τιμές μίσθωσης.

Μπορούμε επίσης να καλύψουμε με φορητές τουαλέτες, νιπτήρες και φορητές ντουζιέρες ακόμα και μικρότερες κοινότητες στη Μαγνησία όπως: Γλώσσα Σκοπέλου Σέσκλο, Άλλη Μεριά, Μελισσάτικα, Μηλίνα, Μακρινίτσα, Άγιος Γεώργιος Φερών, Νέος Πλάτανος, Μηλιές, Αχίλλειο, Μακρυρράχη, Καλά Νερά, Ανάβρα, Άνω Βόλος, Πορταριά, Λαύκος, Αμαλιάπολη, Αερινό, Κρόκιο κ.α. καθώς το λιμάνι του Βόλου, το Διεθνές Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας (μεταξύ Νέα Αγχίαλο και Αλμυρό) αλλά και η κοντινή απόσταση από τον εθνικό αυτικινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης εξυπηρετούν άμεσα το νομό Μαγνησίας.

Δυναμική η παρουσία των φορητών τουαλετών και στα νησιά των Σποράδων (Αλόνησος, Σκόπελος, Σκιάθος) κυρίως στις τουριστικές παραλίες όπου διαχειρίζεται ο εκάστοτε Δήμος της περιοχής.

Ειδικότερα ο Δήμος Βόλου τοποθετεί από ένα συγκρότηµα (αποτελούμενο από µία γυναικεία, από µία ανδρική και από µία παιδική τουαλέτα) στην ακτή Αµαρυλίδος, στην ακτή Αµφανών και στην ακτή Αλυκών και µία (1) τουαλέτα για ΑΜΕΑ στην Ακτή Αναύρου.

Οι χηµικές τουαλέτες που τοποθετεί ο Δήμος Βόλου είναι:

• Φορητές τουαλέτες ανοικτού τύπου (δεξαµενή της οποίας το άνοιγµα είναι εξοπλισµένο µε διαµορφωµένο κάθισµα τουαλέτας µε καπάκι.)
• Φορητές τουαλέτες (δεξαµενή µε κάλυµµα προστασίας από οπτική επαφή και καζανάκι καθαρού νερού ή ανακύκλωσης µε µηχανική ποδοκίνητη ή χειροκίνητη αντλία).

Η λειτουργία των ως άνω τύπων συνοψίζεται στα εξής:

– Οι ανοικτού τύπου λειτουργούν χωρίς κανένα απαιτούµενο χειρισµό από τον χρήστη, έτσι ώστε να αποφεύγεται η πρόωρη απενεργοποίησή τους από κακό χειρισµό ή βανδαλισµό ή την ρίψη αντικειµένων στην λεκάνη και να αξιοποιείται πλήρως η χωρητικότητα της δεξαµενής για την επίτευξη του µέγιστου δυνατού αριθµού χρήσεων.
– Στις κλειστού τύπου µετά τη χρήση της τουαλέτας γίνεται χρήση και ενεργοποίηση χειροκίνητης ή ποδοκίνητης αντλία έτσι ώστε να καθαρίζεται το διαχωριστικό διάφραγµα, είτε με καθαρό νερό ανεξάρτητης δεξαμενής είτε με νερό ανακύκλωσης, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίζεται η απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα στον χρήστη και να διασφαλίζονται υψηλά επίπεδα υγιεινής στον χώρο της φορητής τουαλέτας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.