Παρέχουμε την ενοικίαση χημικών τουαλετών για εσωτερικούς χώρους ή σε ανοικτούς χώρους κλειστού τύπου υψηλής αντοχής και ταυτόχρονα οικονομικές.

Οι τουαλέτες μας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες είτε πρόκειται για χρήση σε παραλία με πολλή υγρασία είτε σε εργοτάξιο με σκληρή καταπόνηση είτε σε εκδήλωση (π.χ συναυλία) με μαζική προσέλευση.

Οι ενοικιάσεις χημικών τουαλετών καλύπτουν τις περιοχές: Δήμος Άργους με τη μεγαλύτερη πόλη του νομού Αργολίδος – Άργος, Δήμος Ναυπλίου με την πόλη Ναύπλιο, Δήμος Κρανιδίου με σημαντική πόλη το Κρανίδι, Δήμος Μιδέας, Δήμος Ασίνης με σημαντικές περιοχές το Τολό και Δρέπανο, Δήμος Ασκληπιείου με έδρα το Λυγουριό, Δήμος Ερμιόνης με έδρα την Ερμιόνη, Δήμος Επιδαύρου (Παλαιά Επίδαυρος), Δήμος Μυκηναίων, Δήμος Νέας Κίου (Νέα Κίος), Δήμος Νέας Τίρυνθας, Δήμος Κουτσοποδίου (Κουτσοπόδι), Δήμος Λέρνας, Δήμος Λυρκείας και σε όλο το νομό Αργολίδας.

Εγκατάσταση, μεταφορά και πωλήσεις φορητών τουαλετών παντός τύπου (βιολογικές τουαλέτες, φορητές ντουζιέρες, τουαλέτες τρέιλερ, χημικές τουαλέτες, οικολογικά wc, φορητοί ουρητήρες) υψηλής αντοχής και ποιότητας και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες παρουσιάζεται μεγάλη ζήτηση για φορητές τουαλέτες που σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες στα λιμάνια και στις πλαζ του νομού Αργολίδας (Τολό, Ερμιόνη, Κρανίδι, Ναύπλιο).

Οι μεγάλες πόλεις Άργος, Κρανίδι και Ναύπλιο έχουν μόνιμα στημένες τουαλέτες που εξυπηρετούν πολίτες σε λαϊκές αγορές ή παραθεριστές σε παραλίες, κάμπινγκ και κατασκηνώσεις.

Η κάθε χημική τουαλέτα συνοδεύεται με δεξαμενή νερού και τον προβλεπόμενο καθαρισμό που απαιτείται ανάλογα την περίσταση. Ειδικά στις περιπτώσεις όπου γίνεται χρήση από παιδιά, η απολύμανση κατά τη συντήρηση είναι επιβεβλημένη υπηρεσία.

Η ενοικίαση της κάθε χημικής φορητής τουαλέτας συνοδεύεται με τον ζητούμενο εξοπλισμό (π.χ. κλειδαριά, ποδοκίνητη αντλία, καζανάκι, φωτισμό, μόνωση κ.α.), καθώς και με οδηγίες σωστής χρήσης. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την απαιτούμενη καθαριότητα και υγιεινή για τον κάθε χρήστη τουαλέτας καθ’ όλο το διάστημα της μίσθωσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.