Η εταιρία μας έχει εδραιώσει την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά της. Προσφέρουμε χημικές τουαλέτες, φορητές ντουζιέρες και κινητούς νιπτήρες σε ολόκληρο τον νομό Σάμου, στην Ικαρία, στους Φούρνους και στην Σάμο. Στα νησιά του Βορείου Αιγαίου που παρατηρούνται συχνά προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο, η μίσθωση ή αγορά φορητών τουαλετών αποτελούν την καλύτερη λύση.

Συνεργαζόμαστε με στρατόπεδα, στρατώνες και στρατιωτικές μονάδες στην Σάμο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των στρατιωτών προσφέροντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην ενοικίαση και αγορά χημικών τουαλετών. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την μεταφορά, την εγκατάσταση, τον καθαρισμό, την απολύμανση και την συντήρηση των χημικών τουαλετών σε τιμές κόστους.

Χάρη στην  άριστη κατασκευαστική ποιότητα τους, οι φορητές τουαλέτες, οι φορητές ντουζιέρες και οι φορητοί νιπτήρες δεν επηρεάζονται από την υγρασία, την βροχή, το χαλάζι και γενικότερα από τις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες.  Τα φορητά είδη υγιεινής είναι ιδανικά για τα λιμάνια τα οποία υποδέχονται χιλιάδες επισκέπτες. Ειδικά οι Φούρνοι, η Σάμος και Ικαρία αλλά και το σύνολο του νομού Σάμου αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές. Η μίσθωση φορητών τουαλετών προσφέρει άμεση λύση στην διατήρηση της δημόσιας υγιεινής

Στην Σάμο και ιδιαίτερα στο Βαθύ, στο Καρλόβασι, στο Πυθαγόρειο και στον Μαραθόκαμπο συνεργαζόμαστε με τις πιο φημισμένες κατασκηνώσεις (camping) και καφετέριες. Οι χημικές τουαλέτες μας χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε χωριά  και λιμάνια (Χρηστός Ραχών, Μαγγανίτης, Εύδηλος, Άγιος Κήρυκος κ.α.) και χώρους κατασκήνωσης στην Ικαρία. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η επισκεψιμότητα στο νησί της Ικαρίας όπως και στην Σάμο και τους Φούρνους αυξάνεται κατακόρυφα, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη ενοικίασης ή αγοράς χημικών τουαλετών.

Στα φημισμένα πανηγύρια της Ικαρίας, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι υπαίθρια, πολλές κοινότητες και δήμοι προβαίνουν στην ενοικίαση κινητών τουαλετών. Σε χώρους κατασκηνώσεις είναι απαραίτητη και η μίσθωση/αγορά φορητών νιπτήρων και η εγκατάσταση φορητής ντουζιέρας.

Χάρη στις μεγάλες δεξαμενές αποθήκευσης νερού και λυμάτων των χημικών τουαλετών, δεν απαιτείται η συχνή συντήρηση τους (καθαρισμός, απολύμανση). Συνεργαζόμαστε ήδη με τις δημοτικές αρχές της Ικαρίας και της Σάμου (Καρλόβασι, Βαθύ, Πυθαγόρειο, Μαραθόκαμπος) οι οποίες επιλέγουν την εταιρία μας, μισθώνοντας χημικές τουαλέτες σε τουριστικές περιοχές και οργανωμένες πλαζ.

Οι φορητές τουαλέτες που προσφέρουμε στο νομό Σάμου (Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι) είναι κατάλληλες για υπαίθριες αγορές, πανηγύρια, εμποροπανηγύρεις, παιδικέ χαρές, λαϊκές αγορές, βαφτίσια, γάμους, δεξιώσεις, στρατόπεδα, λιμάνια, camping,οργανωμένες πλαζ και παραλίες κ.α.

Η μεταφορά των φορητών τουαλετών στην Σάμο, τους Φούρνους και στην Ικαρία γίνεται αεροπορικώς μέσω των αερολιμένων Αρίσταρχος (Σάμος) και Ίκαρος (Ικαρία) αλλά και ακτοπλοϊκώς μέσω των λιμανιών της Σάμου (Βαθύ, Καρλόβασι) και της Ικαρίας (Άγιος Κήρυκος, Εύδυλος).

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.