Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σε κινητές μονάδες ατομικής υγιεινής, παρέχουμε χημικές τουαλέτες για ενοικίαση στη Θήβα, την Λιβαδειά και όλο το νομό Βοιωτίας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Στην περίπτωση μεγάλης διάρκειας χρήσης μιας χημικής τουαλέτας συνίσταται η αγορά της καθώς είναι πιο συμφέρουσα λύση.

Ο Νομός Βοιωτίας, σε άμεση γειτνίαση με την Αττική, αποτελεί τις τελευταίες δεκαετίες πόλο έλξης για την εγκατάσταση και μετεγκατάσταση βιομηχανιών από το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Προς τούτο υπάρχουν ανάγκες για εξυπηρέτηση με χημικές τουαλέτες στην κατασκευή και ανέγερση νέων εργοστασίων αλλά και σε ήδη υπάρχουσες εργοστασιακές μονάδες, όπου οι φορητές τουαλέτες χρησιμοποιούνται σε φυλάκια ή στην πύλη εισόδου των εργοστασίων ή για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων στις γραμμές παραγωγής. Ιδιαίτερα στις βιομηχανικές περιοχές του Σχηματαρίου, Οινοφύτων, Αγίου Θωμά, Ριτσώνας, Θήβας και Αυλώνα είναι εγκατεστημένες αρκετές χημικές τουαλέτες που εξυπηρετούν ανάγκες εργοστασίων.

Επίσης ο Νομός Βοιωτίας με τους Δήμους Θηβαίων, Τανάγρας, Λειβαδιάς, Αλιάρτου, Ορχομενού έχει ανάγκες μίσθωσης και καθαρισμού χημικών τουαλετών σε αστικές περιοχές για την κάλυψη αναγκών σε Λαϊκές Αγορές, παιδικές χαρές, φυλάκια, εργοτάξια, κοιμητήρια, τερματικούς σταθμούς λεωφορείων, σημείων συγκέντρωσης και στάθμευσης ταξί κλπ. Ειδικότερα ο Δήμος Θηβαίων προβαίνει σε ετησίως σε μίσθωση χημικών τουαλετών για τις Δημοτική ενότητα Θήβας και τη δημοτική ενότητα Πλαταιών.

Στη δημοτική ενότητα Θήβας στις ημέρες που λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και υπάρχει συνάθροιση επαγγελματιών και καταναλωτών, στην κεντρική πλατεία κοντά στην πιάτσα των ταξί για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και του κοινού, στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων, στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και στο παλαιό Νοσοκομείο της Θήβας για την εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών. Επίσης τοποθετεί κινητές τουαλέτες για την κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής του κοινού κατά τη διάρκεια πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και ειδικότερα στο Πινδάρεια και στο παζάρι.

Επίσης ο Δήμος Θηβαίων, για λόγους διασφάλισης υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και αναβάθμισης της τουριστικής υποδομής της περιοχής, τοποθετεί χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση στις πολυσύχναστες παραλίες Λειβαδόστρατα και Καλαμάκι της δημοτικής ενότητας Πλαταιών.

Τέλος καλύπτουμε με ενοικιαζόμενες φορητές τουαλέτες, wc, ουρητήρες, νιπτήρες και ντουζιέρες κάθε πόλη, κωμόπολη και περιοχή στη Βοιωτία: Θήβα, Λιβαδειά, Ορχομενός, Αλίαρτος, Σχηματάρι, Βάγια, Οινόφυτα, Αράχωβα, Δήλεσι και Πλάκα Δήλεσι, Κυριάκι, Μαυρομμάτι, Καπαρέλλι, Δίστομο, Άγιος Γεώργιος, Άσπρα Σπίτια και κάθε περιοχή του νομού όπου απαιτείται άμεση μεταφορά, εγκατάσταση και συντήρηση χημικών τουαλετών με μικρό κόστος.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.