Μεταφορά χημικών τουαλετών

Η εταιρία μας προσφέρει κορυφαίες χημικές τουαλέτες, είτε για μίσθωση είτε για αγορά, στις χαμηλότερες τιμές. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας προσφέρει άψογο service αναλαμβάνοντας την μεταφορά, την εγκατάσταση της τουαλέτας, την συντήρηση, την απολύμανση της δεξαμενής των λυμάτων, την καθαριότητα της λεκάνης της τουαλέτας, τον ανεφοδιασμό της με νερό και ειδικά χημικά υγρά και την συναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων (καζανάκι τουαλέτας), σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε.

Η μεταφορά της χημικής τουαλέτας γίνεται άμεσα σε όποια ώρα και μέρα εσείς επιθυμείτε, χωρίς χρονοτριβή και με απόλυτη ασφάλεια. Δεν υπάρχει σημείο που δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα και σε ορεινά camping, δυσπρόσιτες παραλίες, λαϊκές αγορές, σε στενούς δρόμους της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, εμποροπανηγύρεις, φυλάκια, στρατόπεδα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε απομακρυσμένες και παραμεθόριες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Οι χημικές τουαλέτες, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων μεταφέρονται από τα φορτηγά μας και τοποθετούνται ακριβώς στο σημείο που επιθυμείτε ενώ η συναρμολόγηση των διαφόρων πρόσθετων μερών (φορητή ντουζιέρα, φορητός νιπτήρας κ.α.) πραγματοποιείται πριν την μεταφορά της τουαλέτας.

Σε μερικές περιπτώσεις η μεταφορά πραγματοποιείται από συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες της εκάστοτε περιοχής για οικονομικούς λόγους αλλά και άμεση απόκριση. Σπανίως χρησιμοποιούνται γερανοφόρα οχήματα (γερανοί) για την τοποθέτηση τουαλετών σε υψηλά σημεία χωρίς πρόσβαση και όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανθεκτικά και για τον λόγο αυτό εκμηδενίζονται οι πιθανότητες ζημιάς κατά την μεταφορά τους. Παράλληλα δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Η τοποθέτηση της λεκάνης της τουαλέτας γίνεται από το συνεργείο μας όπως και η τοποθέτηση που αφορά το καπάκι και το καζανάκι.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες μεταφορικές εταιρίες οι οποίες διαθέτουν μια τεράστια γκάμα οχημάτων ικανά να μεταφέρουν κάθε είδους φορητή τουαλέτα (VIP, τουαλέτα τρέιλερ, απλή μόνο w.c. ή και με νιπτήρα κτλ.) σε οποιαδήποτε σημείο θέλετε.

Η ενοικίαση, η μεταφορά και η εγκατάσταση των τουαλετών πραγματοποιείται σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Ενοικίαση τουαλετών

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζουμε τις περιοχές που καλύπτουμε στην Ελλάδα με φορητές χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση και υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αυτών.

Περιοχες

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.