Δραστηριοποιούμαστε σχεδόν στο σύνολο των περιφερειών της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο νομό Ημαθίας συνεργαζόμαστε με όλες τις σημαντικές πόλεις όπως είναι η Βέροια, η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια και το Μακροχώρι προσφέροντας τις καλύτερες χημικές τουαλέτες είτε προς πώληση είτε προς ενοικίαση.

Η Βέροια, η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια και άλλες πόλεις και κοινότητες της Ημαθίας φημίζονται για τα φεστιβάλ και τα πολιτιστικά δρώμενα που φιλοξενούν αλλά και για την πλούσια αρχαία ιστορία τους και τους αρχαιολογικούς τους χώρους, αποτελώντας τουριστικούς πόλους έλξης. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών όλων αυτών των επισκεπτών και την διατήρηση της σωστής υγιεινής είναι απαραίτητη η μίσθωση φορητών τουαλετών οι οποίες θα μπορούν να συνοδεύονται και από φορητούς νιπτήρες.

Η εταιρία μας προσφέρει τις καλύτερες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις που αφορούν την πώληση ή την ενοικίαση φορητών τουαλετών στην πόλη της Βέροιας. Έχοντας αφήσει σαν παρακαταθήκη τις άριστες υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει κατά την διάρκεια της κατασκευής της Εγνατίας οδού αλλά και σε άλλα μεγάλα εργοτάξια στην Βέροια, στην Αλεξάνδρεια και στην Νάουσα (οδοποιία, κατασκευή γέφυρας, οδικοί κόμβοι), αποτελούμε την νούμερο ένα επιλογή στην ενοικίαση και μίσθωση των χημικών τουαλετών.

Τα ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των χημικών τουαλετών είναι κατάλληλα όχι μόνο για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων σε εργοτάξια και έργα υποδομής αλλά και για παιδικές χαρές, υπαίθρια παζάρια και αγορές, εμποροπανηγύρεις, γλέντια γάμων, πάρτι, λαϊκές αγορές, βαφτίσια, κατασκηνώσεις (camping), αθλητικές εγκαταστάσεις (στάδια, γήπεδα) κ.α. Οι φορητές τουαλέτες προσφέρονται σε μια τεράστια γκάμα έτσι ώστε να εναρμονίζονται με την αρχιτεκτονική και τις ιδιαιτερότητες της Βέροιας και άλλων μεγάλων πόλεων του νομού Ημαθίας όπως η Νάουσα και η Αλεξάνδρεια.

Εξυπηρετούμε κάθε περιοχή, κοινότητα και χωριό που βρίσκεται στο νομό Ημαθίας και στη κεντρική Μακεδονία όσο μακριά και αν βρίσκονται από τον Δήμο της Βέροιας. Προσφέρουμε φορητές τουαλέτες προς ενοικίαση στις κοινότητες της Βεργίνας, του Αποστόλου Παύλου, στη περιοχή Δοβρά αλλά και στα Παλατίτσια, στα Ριζώματα, στον Άγιο Γεώργιο, στο Μακροχώρι, στην Κουλούρα, στον Διαβατό στην Πατρίδα και στις περιοχές στους πρόποδες του Βερμίου.

Εκτός από τις κοινότητες της Βέροιας δραστηριοποιούμαστε σε κοινότητες και χωριά του Δήμου Νάουσας όπως ο Κοπανός, η Επισκοπή, η Μαρίνα, το Αγγελοχώρι, η Χαρίεσσα, τα Λευκάδια, και στα Μονόσπιτα.

Διατίθενται επίσης χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση και στις κοινότητες της Αλεξάνδρειας, στον Λουτρό, στο Πλατύ, στο Νησί, στο Κλειδί, στην Κορυφή, στο Λιανοβέργιο, στα Τρίκαλα Ημαθίας, στην Μελίτη, στην Αγκαθιά, στο Σταυρό και στο Νεόκαστρο.

Καλύπτουμε σχεδόν το σύνολο του νομού Ημαθίας με χημικές τουαλέτες παντός τύπου. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση την μεταφορά και την συντήρηση των φορητών τουαλετών σε τιμές κόστους. Η μεταφορά των χημικών τουαλετών γίνεται είτε από Θεσσαλονίκη οδικώς προς την Βέροια, την Νάουσα και την Αλεξάνδρεια ενώ σε περιπτώσεις όπου έχουμε μεγάλο αριθμό χημικών τουαλετών προς ενοικίαση πραγματοποιούνται μεταφορές και από την Αθήνα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.