Αναλαμβάνουμε την κάλυψη με κινητές – χημικές τουαλέτες στην Καλαμάτα και όλο το νομό Μεσσηνίας για κάθε τύπο χρήσης και για κάθε περίσταση (εκδηλώσεις, στρατόπεδα, λαϊκές αγορές, συναυλίες, καντίνες, πλαζ – παραλίες, εργοτάξια ή τουαλέτες εσωτερικού χώρου και ΑΜΕΑ).

Οι φορητές τουαλέτες παρέχονται προς ενοικίαση ανά ημέρα, μήνα ή μακρά χρονική διάρκεια σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μόνιμη κάλυψη εγκατάστασης τουαλέτας προσφέρουμε την πώληση (μαζί με την τοποθέτηση) στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία για την σωστή τοποθέτηση μιας φορητής τουαλέτας ή κινητής ντουζιέρας, νιπτήρα, ουρητήρα. Παρέχουμε σε κάθε σημείο της Νότιας Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία ποιοτικές και ταυτόχρονα φθηνές χημικές τουαλέτες αναλαμβάνοντας τη μεταφορά σε κάθε περιοχή (Μεσσήνη, Φιλιατρά, Χώρα Μεσσηνίας, Μεθώνη, Γαργαλιάνοι, Κορώνη, Μελιγαλά, Πύλο, Κυπαρισσία και φυσικά Καλαμάτα).

Ως προς τη συντήρηση και την απολύμανση των χημικών τουαλετών χρησιμοποιούμε καθαριστικά και απολυμαντικά υγρά μη τοξικά απόλυτα φιλικά στο περιβάλλον που συμβάλλουν τόσο στην αποφυγή των λυματικών οσμών όσο και στην υγιεινή των χρηστών.

Όλος ο νομός Μεσσηνίας καλύπτεται από τεχνικούς μας με έδρα την Καλαμάτα που μπορούν αυθημερόν να εξυπηρετήσουν την κάθε πόλη ή κωμόπολη του νομού.

Τέλος, διατηρούμε τις καλύτερες τιμές στην ενοικίαση χημικών τουαλετών στην Καλαμάτα. Η μίσθωση εξαρτάται από την τοποθεσία, τα μεταφορικά, τη διάρκεια ενοικίασης και τον είδος της χημικής τουαλέτας ή άλλου τύπου φορητής μονάδας (βιολογική τουαλέτα, τουαλέτα ΑΜΕΑ, φορητή ντουζιέρα κ.α.).

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.