Καλύπτουμε όλο το νομό Λέσβου με φορητές χημικές τουαλέτες διαφόρων κατηγοριών είτε για αγορά είτε για ενοικίαση. Η Μύρινα (Λήμνος) και η Μυτιλήνη (Λέσβος) αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς περιοχές στη ζήτηση χημικών τουαλετών αλλά και ντουζιέρων λόγω της διαρκούς ροής μεταναστών.

Προμηθεύουμε φορητές τουαλέτες, φορητούς νιπτήρες, φορητές ντουζιέρες, φορητά wc σε κάθε πόλη και κωμόπολη της Λέσβου (Πλωμάρι, Σκόπελος, Πολιχνίτος, Μυτιλήνη, Παππάδος, Αγιάσος και Αγία Παρασκευή, Μήθυμνα, Μύρινα, Μούδρος, Ατσική, Άγιος Δημήτριος Λήμνου, Νέα Κούταλη κ.α.) με οικονομικά ανθεκτικά προϊόντα κατάλληλα και για τις πιο αντίξοες συνθήκες που παρουσιάζουν οι νησιωτικές περιοχές στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η Μυτιλήνη ως η μεγαλύτερη πόλη του Νομού Λέσβου παρουσιάζει και τη μεγαλύτερη ζήτηση σε ενοικιαζόμενες χημικές τουαλέτες. Τα τελευταία χρόνια όμως η ζήτηση έχει επεκταθεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου (Μυτιλήνης, Αγιάσου, Μήθυμνας, Αγίας Παρασκευής, Πλωμαρίου, Πολιχνίτου, Ευεργέτουλα, Ερεσού-Αντίσσης, Μανταμάδου, Γέρας, Λουτροπόλεως Θερμής, Καλλονής και Πέτρας). Επιπλέον παρέχεται κάλυψη και στους υπόλοιπους δήμους του νομού Λέσβου, (Δήμος Αγίου Ευστρατίου, Δήμος Λήμνου).

Εκτός από τη νήσο Λέσβο εξυπηρετούμε επίσης και τα υπόλοιπα νησιά του νομού όπως Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο που αποτελούν δημοφιλή σημεία υποδοχής μεταναστών. Κατά τη θερινή περίοδο υπάρχουν και πρόσθετες απαιτήσεις λόγω προσέλευσης τουριστών όπου απαιτούνται πρόσθετες φορητές τουαλέτες και ντουζιέρες για τις ανάγκες παραθεριστών σε πλαζ – παραλίες.

Προσφέρουμε όλους τους τύπους φορητών σκευών υγιεινής άμεσα και φθηνά σε κάθε οικισμό του Νομού Λέβου: Μυτιλήνη, Πλωμάρι, Μύρινα, Πολιχνίτος, Αγιάσος, Αγία Παρασκευή Λέσβου, Σκόπελος, Παππάδος, Μήθυμνα, Βαρειά, Πέτρα, το Μανταμάδος, Λουτρά Λέσβου, Ερεσός, Παλαιόκηπος, Ατσική, Άγρα, Παράκοιλα, Νέα Κούταλη, Λουτρόπολη Θερμής, Άντισσα, Μούδρος, Ίππειο, Δάφια, Μεσαγρός, Μεσότοπος, Κάτω Τρίτος κ.α.

Η κάθε χημική τουαλέτα αλλά και όλα τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα ως προς την ασφάλεια και την ποιότητα κατασκευής για διάφορες χρήσεις για: φυλάκια, οικισμούς, λαϊκές αγορές, κάμπινγκ, καντίνες, γήπεδα και στάδια, στρατόπεδα ή στρατιωτικές μονάδες, κατασκηνώσεις και για ανάγκες υγιεινής σε σκάφη και τροχόσπιτα.

Οι περιοχές Λήμνος (Μύρινα), Άγιος Ευστράτιος και Λέσβος (Μυτιλήνη) είναι από τους πλέον ευαίσθητους χώρους στο θέμα των μεταναστών. Αποτελούν μία πρώτη είσοδο για αρκετούς μετανάστες με προορισμό την Ευρώπη. Οι φορητές τουαλέτες που παρέχουμε διαθέτουν την αντίστοιχη ποιότητα αντοχής για να ανταποκριθούν στη σκληρή χρήση από τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες μεταναστών.

Η μίσθωση στις τουαλέτες ή άλλα φορητά κομμάτια στη Μυτιλήνη γίνεται συνήθως ανά μέρα ή ανά μήνα και η το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό ενοικιαζόμενων κομματιών, το χρονικό διάστημα, τα χαρακτηριστικά της χημικής τουαλέτας και τον τόπο προσέγγισης προς τοποθέτηση. Ως εταιρεία προσπαθούμε να διατηρούμε όσο το δυνατόν καλές τιμές διατηρώντας το καλύτερο επίπεδο παροχής πληροφοριών αλλά και υπηρεσιών συντήρησης και καθαριότητας φορητών τουαλετών στο Νομό Λέσβου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.