Στην πόλη της Πάτρας και σε κάθε περιοχή του νομού Αχαΐας παρέχουμε ενοικίαση χημικών τουαλετών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της χημικής τουαλέτας, αναλαμβάνουμε την μεταφορά, στήριξη και τοποθέτηση, συντήρηση μέχρι τον επαρκή καθαρισμό για την τήρηση των αυστηρών κανόνων υγιεινής. Ο Δήμος Πατρέων με τη έδρα τη μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου την Πάτρα, το Αίγιο, το Ρίο, η Κάτω Αχαΐα, η Οβρυά, η Ροδοδάφνη, τα Βραχναίικα, το Διακοπτό, τα Δεμένικα, τα Καλάβρυτα, ο Άγιος Βασίλειος, το Μιντιλόγλιο, η Ακράτα είναι οι σημαντικές περιοχές που εξυπηρετούμε στο νομό Αχαΐας με οικονομικές φορητές τουαλέτες.

Με τις χημικές τουαλέτες της εταιρείας μας εξυπηρετούμε την κάθε ανάγκη στο χώρο της ενοικίασης διαθέτοντας ξεχωριστούς τύπους τουαλέτας ανάλογα την χρήση που απαιτείται. Η κάθε μίσθωση συνοδεύεται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ατομικής υγιεινής η οποία τηρείται και κατά τη διάρκεια της συντήρησης για κάθε σημείο στην Πάτρα αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές στην Αχαΐα.

Οι ανάγκες είναι αυξημένες ιδιαίτερα στο λιμένα Πατρών όπου η διαρκής κίνηση τουριστών, μεταναστών και μεταφορικών μέσων απαιτούν αρκετές μισθωμένες φορητές τουαλέτες, ντουζιέρες, ουρητήρες και άλλα φορητές μονάδες τις οποίες ζητά ο Δήμος Πατρών ή το Λιμενικό Σώμα.

Διαθέτουμε ανοικτού και κλειστού τύπου κινητές τουαλέτες οι οποίες μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα ή να συνδέονται σε υπάρχον αποχετευτικό δίκτυο. Επίσης παρέχουμε τρέιλερ και εμφανίσιμες για εκδηλώσεις ή απλού τύπου όταν πρόκειται για συναυλίες, εργοτάξια ή λαϊκές αγορές στην Πάτρα, στηνΚάτω Αχαΐα, στο Ρίο, στο Αίγιο κ.α.

Εκτός από ενοικίαση μπορείτε επίσης να αγοράσετε μία χημική τουαλέτα σε χαμηλό κόστος όταν πρόκειται για χρήση μεγάλου διαστήματος όπου η αγορά θα κοστίσει λιγότερο από το μακρύ χρόνο ενοικίασης. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε οικολογικές ή βιολογικές φορητές τουαλέτες ανάλογα την περίσταση.

Οι φορητές χημικές τουαλέτες βρίσκουν θέση σε παραλίες, στρατώνες, λιμάνια, κατασκηνώσεις – κάμπινγκ, τουριστικά θέρετρα, γήπεδα, στάδια, εργοτάξια, καντίνες και φυλάκια σε κάθε γειτονιά της Πάτρας ή άλλων τοποθεσιών του νομού Αχαΐας. Οι ενοικιάσεις των τουαλετών συνοδεύονται με τον τακτικό καθαρισμό τους και την απαραίτητη απολύμανση από ειδικευμένους τεχνικούς.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.