Η εταιρεία μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις στη μίσθωση φορητών τουαλετών στο νομό Θεσσαλονίκης. Προτείνουμε ανάλογα την περίσταση τον κατάλληλο τύπο τουαλέτας από τα διάφορα συστήματα υγιεινής που διαθέτουμε με άμεση εξυπηρέτηση στις πόλεις του νομού: Αμπελόκηποι, Καλαμαριά, Ελευθέριο-Κορδελιό, Εύοσμος, Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Μενεμένη, Νεάπολη, Πανόραμα, Περαία, Πολίχνη, Πυλαία, Σταυρούπολη, Συκιές, Τριανδρία, Ωραιόκαστρο κ.α. Η μεγάλη πόλη της Θεσσαλονίκης χρειάζεται ένα μεγάλο αριθμό φορητών χημικών τουαλέτων για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες δημόσιας υγιεινής που απαιτούνται καθημερινά.

Οι βασικοί λόγοι της μεγάλης ζήτησης για χημικές τουαλέτες στη Θεσσαλονίκη είναι:
* η μεγάλη προσέλευση ταξιδιωτών που διοχετεύονται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης,
* οι πολλοί τουρίστες που εισέρχονται στο διεθνές αεροδρόμιο της Μίκρας κυρίως τη θερινή περίοδο,
* οι οικονομικοί πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά κυρίως στο κέντρο της πόλης,
* οι αρκετές παραλίες που φιλοξενούν τουρίστες αλλά και Θεσσαλονικείς τους καλοκαιρινούς μήνες και απαιτούν εκτός των κινητών τουαλετών, νιπτήρες και φορητές ντουζιέρες,
* οι διασπαρμένες παιδικές χαρές και πλατείες που συναντάς σε κάθε μεριά της πόλης,
* οι πολλές λαϊκές αγορές που λειτουργούν καθημερινά στις διάφορες γειτονιές της Θεσσαλονίκης,
* τα δημόσια έργα του νομού στο χώρο της οδοποιίας εξαιτείας των οδικών κόμβων σε Εθνική και Εγνατία Οδό,
* η διαρκής αύξηση πληθυσμού της Μακεδονικής Πρωτεύουσας
και πολλοί ακόμα λόγοι

Έχοντας βαθιά επίγνωση των παραπάνω αναγκών καλύπτουμε κάθε ιδιωτική και δημόσια ανάγκη με κινητές χημικές τουαλέτες μεγάλης αξιοπιστίας σε κάθε πόλη ή περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης: (Καλαμαριά, Εύοσμος, Συκιές, Σταυρούπολις, Αμπελόκηποι, Πολίχνη, Νεάπολη, Πυλαία, Ελευθέριο-Κορδελιό, Μενεμένη, Πανόραμα, Περαία, Ωραιόκαστρο, Θέρμη, Τριανδρία, Διαβατά, Κουφάλια, Άγιος Παύλος, Σίνδος, Επανομή, Νέα Μηχανιώνα, Χαλάστρα, Λαγκαδάς, Ευκαρπία, Πεύκα, Άγιος Αθανάσιος, Ασβεστοχώρι, Βασιλικά, Νέοι Επιβάτες, Νέα Μαγνησία, Καλοχώρι, Ασπροβάλτα κ.α.) με τις καλύτερες τιμές της αγοράς είτε πρόκειται για ενοικίαση είτε πρόκειται για αγορά φορητών μονάδων υγιεινής (τουαλέτες, ντουζιέρες, ουρητήρες, νιπτήρες).

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο να σας δώσει λύσεις είτε για χημικές τουαλέτες απλού τύπου (συνήθως για λαϊκές αγορές, για στρατώνες, για εκδηλώσεις, για συναυλίες & φεστιβάλ, για κάμπινγκ & κατασκηνώσεις και για εργοτάξια οικοδομών & άλλων κατασκευαστικών έργων) είτε για χημικές τουαλέτες υψηλής αισθητικής (συνήθως για εκδηλώσεις – party & events με καλεσμένους, για εγκαίνεια καταστημάτων, για βαφτίσεις & γάμους, για εκθέσεις και εκθεσιακούς χώρους, για μουσεία μικρής χρονικής λειτουργίας κ.α.) είτε για αποσπώμενα φορητά μέρη (wc, ουρητήρες, νιπτήρες κ.λ.π.).

Εκτός της μίσθωσης παρέχουμε και την πώληση στις χημικές τουαλέτες και όλα τα συναφή προϊόντα (βιολογικές τουαλέτες, τουαλέτες για ΑΜΕΑ, φορητές ντουζιέρες, τρέιλερ πολυτελών τουαλετών, φορητούς νιπτήρες και φορητούς ουρητήρες) με τις καλύτερες τιμές που επικρατούν στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Ως οι πλέον ειδικοί στο χώρο της χημικής τουαλέτας μπορούμε να σας βοηθήσουμε κατά τη μεταφορά των τουαλετών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, της τοποθέτησής τους και της συντήρησής τους κατά τη διάρκεια της μίσθωσης με αξιόπιστες φορητές τουαλέτες μικρού κόστους ενοικίασης. Τέλος, θα σας δώσουμε πληροφορίες για τον απαιτούμενο τύπο τουαλέτας που χρειάζεστε και συμβουλές για τη συντήρηση και απολύμανση ανάλογα τη χρήση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.