Η εταιρία μας παρέχει την ενοικίαση χημικών τουαλετών στο νομό Φωκίδας με σχετικά μικρό κόστος. Προσφέρουμε την τοποθέτηση και συντήρηση κάθε κινητής μονάδας (χημική τουαλέτα, φορητή ντουζιέρα, φορητό νιπτήρα, βιολογική τουαλέτα ή τουαλέτα για ΑΜΕΑ) στην Άμφισσα, Γαλαξίδι, Ιτέα, Δελφούς κ.α σε μικρό χρόνο ενώ σας παρέχουμε συμβουλές για τη μεταφορά τη χρήση και τον καθαρισμό που απαιτείται.

Κάθε χημική τουαλέτα τηρεί τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και ανάλογα τον τύπο της και τα χαρακτηριστικά της μπορεί να καλύψει κάμπινγκ, λαϊκές αγορές, λιμάνια και παραλίες, κατασκηνώσεις, δήμους και εργοτάξια επιχειρήσεων που δρουν υπαίθρια.

Αν και ο νομός Φωκίδας είναι ένας μικρός νομός, παρ’ ολα αυτά κατέχει τα 3 μεγαλύτερα βουνά της Στερεάς Ελλάδας: Γκιώνα Βαρδούσια και Παρνασσός που φιλοξενούν καταλύματα και θέρετρα ορεινού τουρισμού ο οποίος δημιουργεί την ανάγκη ύπαρξης φορητών τουαλετών. Σημαντική η ύπαρξη του βουνού Οίτη που φιλοξενεί τη λίμνη του Μόρνου η οποία με τη σειρά της διατηρεί τον ελαιώνα της Άμφισσας (τον μεγαλύτερο της Ελλάδας) καθώς και παρέχει το νερό που υδροδοτείται η Αθήνα.

Οι πόλεις και κωμοπόλεις Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Δεσφίνα, Κίρρα, Πολύδροσος, Λιδωρίκι, Δελφοί, Καστράκι, Χρισσό, Ερατεινή, Ευπάλιο, Τολοφώνα, Γραβιά, Τρίκορφο, Αμυγδαλιά, Καστέλλια, Αθανάσιος Διάκος κ.α. καλύπτονται με χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στις παραπάνω περιοχές μπορούμε να αποστείλουμε και φορητές μονάδες υγιεινής προς αγορά παρέχοντας τη μεταφορά και εγκατάσταση.

Μικρότερες κοινότητες της Φωκίδας όπως οι: Αρτοτίνα, Μαραθιάς, Μαυρολιθάρι, Αγία Ευθυμία, Πεντάπολη, Γλυφάδα εξυπηρετούνται σχετικά άμεσα μέσω των μεγαλύτερων κοινοτήτων του νομού με φορητές χημικές τουαλέτες, wc, νιπτήρες, προκάτ τρέιλερ και φορητές ντουζιέρες κάθε τύπου.

Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών, εκδηλώσεις από αποκριάτικα έθιμα και ειδικές διαδρομές για το Ράλλυ Ακρόπολης που λαμβάνουν χώρα στο νομό αυξάνουν την ανάγκη μίσθωσης χημικών τουαλετών.

Οι πολλές παραλίες της Ιτέας, του Γαλαξιδίου, της Ιτέας και της Δεσφίνας, ο Άγιος Νικόλαος με το λιμάνι που ενώνει ναυσιπλοϊκά το Αίγιο, οι ακτές του Τολοφώνα, της Δωρίδας και του Ευπαλίου, το νησί Τριζόνια, οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Γλυφάδα και Μαραθιάς και η παραλία Σεργούλας φιλοξενούν τους καλοκαιρινούς μήνες λουόμενους που χρειάζονται χημικές τουαλέτες, φορητούς νιπτήρες και ντουζιέρες για τις πλαζ.

Τέλος προσφέρουμε την εγκατάσταση χημικών τουαλετών στην Άμφισσα και όλο το νομό Φωκίδας από έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να βρουν λύσεις σε κάθε περίπτωση τοποθέτησης και συντήρησης (καθαρισμός & απολύμανση) μιας κινητής μονάδας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.