Στο νομό Ιωαννίνων, στο σύνολο των δήμων και κοινοτήτων του νομού αλλά και της Ηπείρου, προσφέρουμε χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση και προς αγορά, κορυφαίας ποιότητας ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε επίσης την μεταφορά τους, την εγκατάσταση και την συντήρησή τους.

Μέρος της πόλης των Ιωαννίνων αλλά και πολλές κοινότητες και χωριά του νομού Ιωαννίνων αποτελούν πρότυπο αρχιτεκτονικής και παραδοσιακής ομορφιάς. Χάρη στην τεράστια ποικιλία των φορητών τουαλετών μας προς αγορά και ενοικίαση, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη έτσι ώστε να ταιριάζει με το ιδιαίτερο περιβάλλον παραδοσιακών οικισμών και χωριών όπως τα Ζαγοροχώρια.

Οι φορητές χημικές τουαλέτες που διαθέτουμε διακρίνονται για την αντοχή τους και μεταφέρονται με ασφάλεια σε κάθε πόλη του νομού: Ανατολή, Μέτσοβο, Κόνιτσα, Κατσικάς, Ελεούσα, Πέραμα, αλλά και κωμόπολη που επιθυμείται : Πεδινή, Τσιφλικόπουλο, Εξοχή, Πράμαντα, Σταυράκι, Καρδαμίτσια, Κουτσελιό, Ροδοτόπι, Νεοχωρόπουλο, Κεφαλόβρυσο κ.α. Καλύπτουμε με φθηνές ενοικιαζόμενες κινητές τουαλέτες με νιπτήρες & wc ή φορητές ντουζιέρες τα πάρκα, γήπεδα, στάδια, στρατόπεδα και οργανωμένα κάμπινγκ των παραπάνω περιοχών.

Ο νομός Ιωαννίνων φημίζεται για την φυσική του ομορφιά. Η Πίνδος και οι ποταμοί Αχελώος, Θύαμις (Καλαμάς), Άραχθος, Λούρος, Αώος αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις τις φύσης, της κατασκήνωσης (camping) και των σπορ. Έτσι κρίνεται αναγκαία η μίσθωση χημικών τουαλετών για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την προστασία του περιβάλλοντος. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την μεταφορά τους προς τα Γιάννενα είτε από την Αθήνα είτε από την Θεσσαλονίκη μαζί με την εγκατάσταση και την συντήρηση τους.

Σε μεγάλα έργα οδοποιίας και υποδομών (κατασκευή γέφυρας, σήραγγας κ.α.) στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων όπως η κατασκευή της Εγνατίας οδού, η εταιρία μας έχει προσφέρει χημικές τουαλέτες οι οποίες αντέχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες χάρη στην κατασκευαστική τους ποιότητα.

Δραστηριοποιόμαστε σχεδόν στο σύνολο του νομού Ιωαννίνων προσφέροντας χημικές τουαλέτες προς ενοικίαση σε δήμους και κοινότητες όπως στα Μάρμαρα, στο Πέραμα, στην Κόνιτσα, στο Νεοχωρόπουλο, στην Ανατολή, στο Μέτσοβο, στην Καρδαμίτσα, στα Ιωάννινα, στο Σταυράκι, στον Κατσικά, στο Τσιφλικόπουλο, στην Ελεούσα κ.α.

Ακόμα συνεργαζόμαστε με περιοχές και κοινότητες του δήμου Κόνιτσας, του δήμου Ανατολικού Ζαγορίου, του δήμου Περάματος Ιωαννίνων, του δήμου Πασαρώνος, του δήμου Παμβώτιδος, του Κεντρικού Ζαγορίου, του δήμου Μπιζανίου, του δήμου Μετσόβου κ.α. Οι χημικές τουαλέτες μας προσφέρονται είτε προς αγορά είτε προς ενοικίαση σε πολύ χαμηλές τιμές. Είναι κατάλληλες για κατασκηνώσεις προσκόπων, στρατώνες, λαϊκών αγορών, παραδοσιακών πανηγυριών, για γλέντια γάμων, για βαφτίσια σε υπαίθριες τοποθεσίες, για εμποροπανηγύρεις και υπαίθρια παζάρια, παιδικές χαρές, συναυλίες και φεστιβάλ αλλά και για παλιούς οικισμούς όπου δεν διαθέτουν αποχετευτικό δίκτυο.

Επίσης σε ποτάμια της Ηπείρου (Αχελώος, Θύαμις, Άραχθος, Λούρος, Αώος), φαράγγια και χαράδρες στην ευρύτερη περιοχή (Τζουμέρκα) όπου πραγματοποιούνται πολλά αθλήματα, είναι επιβεβλημένη η ενοικίαση φορητών τουαλετών.

Στα Ιωάννινα και τον νομό των Ιωαννίνων αποτελούμε την πρώτη επιλογή μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και υπαίθριων αγορών για μίσθωση χημικών τουαλετών. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την συντήρηση χημικών τουαλετών στο σύνολο του νομού Ιωαννίνων (Τσιφλικόπουλο, στην Καρδαμίτσα, στα Μάρμαρα, στο Νεοχωρόπουλο, στο Σταυράκι, στα Γιάννενα και στους δήμους Πασαρώνος, Κεντρικού Ζαγορίου, Παμβώτιδος, Μπιζανίου, Κόνιτσας, Μετσόβου, Περάματος Ιωαννίνων, Ανατολικού Ζαγορίου κ.α.).

Ελάτε σε επαφή μαζί μας...

Ψάχνετε για τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στον χώρο σας; Έχουμε την λύση.